Sunday, July 13, 2014

Нискотарифни VS Стандардни авиокомпании

Во продолжение, визуелна претстава на разликата помеѓу нискотарифна авиокомпанија (калибарот на WizzAir) и регуларна, стандардна авиокомпанија.Доколку ве интересира како функционираат (наративно) нискотарифните авиокомпании, проверете тука.

No comments:

Post a Comment